ŞANLIURFA / HALİLİYE - Osman Ertörer Ortaokulu

"Gelecekten Mektup" eTwinning projesi

Okulumuz Bilişim Teknolojleri öğretmeni Güldane KOCABACAK öncülüğünde ulusal düzeyde "Gelecekten Mektup" eTwinning projesi yapılmaktadır.

Gelecekten Mektup, doğayı ve yaşamı katledebilecek çevre kirliliğine karşı bir mücadele, bir bilinçlendirme hareketi olacaktır. Gelecekten Mektup Projesi'nin genel amacı; öğrencilerimizin canlılara, çevreye, doğaya karşı daha duyarı olmalarını sağlamak ve bu doğrultuda elde ettikleri kazanımları yaşantılarına entegre edebilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Projemizin sonunda; doğayı kirletmeyen, aksine koruyan duyarlı ve bilinçli, problem çözme kabiliyetine sahip, atıkları değerlendirmeyi bilen, karbon ayak izini ve su ayak izini kontrol altına almış, web 2.0 ve BT araçlarını etkin kullanabilen, analiz ve sentez yapabilen işbirlikçi çalışabilen bireyler kazandırmayı hedefliyoruz.

Yayın: 22.05.2021 - Güncelleme: 10.02.2022 16:58 - Görüntülenme: 422