T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Osman Ertörer Ortaokulu

FARUK BAYAT - Müdür

1972 Yılında Şanlıurfa ili Hilvan İlçesine Bağlı Uluyazı (Hoşin)  Köyünde doğdum. İlkokulu Uluyazı Köyü İlkokulunda, orta okulu Hilvan Yatılı Bölge Okulunda Gündüzlü olarak okuduktan sonra Lise eğitimimi Şanlıurfanın Köklü liselerinden Urfa lisesinde okuyarak, 1990 da Akdeniz üniversitesi Isparta Mühendislik fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünü kazandım ve  1994 yılında mezun oldum.

Çeşitli Özel kuruluşlarda çalıştıktan sonra, 1997 Yılında Zamanın Cumhuriyet Hükumeti tarafında 8 Yıllık zorunlu eğitime geçildiğinden artan Öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere Tüm üniversite mezunlarına formasyon almak şartıyla öğretmen olarak atanma hakkı verildiğinden bende başvurarak Sınıf Öğretmeni olarak önce Şanlıurfa merkez Bahçelievler İlköğretim okuluna, ardından Hilvan İlçesi Uluyazı Köyü İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atandım.bir süre sınıf öğretmeni olarak çalıştıktan sonra, 1999 Yılında Önce Okul müdür vekilliği, ardından Kadrolu Okul Müdür yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra, 2010 Yılında Şanlıurfa merkez Yenişehir İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak atandım.

Bir yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra, 2011 yılında Şanlıurfa Merkez Çağ İlköğretim okuluna Müdür yardımcısı olarak atandım. 2014 Aralık ayına kadar çalıştıktan sonra, kurumumuz  dönüştürülüp  Veysel Karani İmam hatip ortaokulu olunca, 15 Aralık 2014 tarihi itibarıyla Şanlıurfa İli Merkez Eyyübiye İlçesine Bağlı Dr. Cavit Özyeğin İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım. Yaklaşık 4,5 yıl burada Okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra isteğe bağlı olarak Şanlıurfa merkez Haliliye İlçesine bağlı Osman ERTÖRER ilkokuluna  müdür olarak atamam yapıldı. 02/07/2019 tarihi itibarıyla Osman ERTÖRER İlk/Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başladım. Halen aynı kurumda Okul Müdürü olarak çalışmaya devam etmekteyim. Evli ve 4 çocuk babasıyım