ŞANLIURFA / HALİLİYE - Osman Ertörer Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Osman Ertörer Ortaokulunda, LGS sınavına girecek öğrencilere yönelik haftalık olarak yaptığımız seri deneme sınavların altıncısını 21 Mart 2022'de yapıldı. Deneme sınavımızda kareler

May

Öğrenci ve öğretmenlermizin katkılarıyla hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'mıza katılımınız bizi çok mutlu edecektir. Hepinizi bekliyoruz

Osman Ertörer İlk/Ortaokulu olarak,

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'mizin 107. yıl dönümünü yürekten kutlarken, bu güzel vatan topraklarını bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere, Aziz şehitlerimizi rahmetle-minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla andık. İlgili görseller ektedir.

Mrt

Haliliye belediye ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle, Haliliye ilçedeki tüm Ortaokulların katılımıyla düzenlenen Ortaokullar arası " Genel kültür " bilgi yarışmasında Osman Ertörer Ortaokulu olarak ilk turu100 tam puan alarak grup birincisi olarak, ikinci tura yükseldik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve danışman Öğretmenleri Ayşegül Erdil hocamızı tebrik ediyorum. İlgili görseller erktedir.

Mrt

2 Mart 2022 de Okulumuz Osman Ertörer Ortaokulunda yapılan deneme sınavında dereceye girenler Okul müdürlüğümüzde madalya takdimi yapıldı.

Mrt

Bu gün ( 04/03/2022)  tüm Okullarda eş zamanlı olarak yapılan DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI ile ilgili olarak, okulumuz Osman Ertörer Ortaokulunda yapılan tatbikat ile ilgili görüntüler

18 Mayıs'ta TÜBİTAK 4006 etkinliğimize bekliyoruz.

Tem

Okulumuz öğrencilerinden LGS sınavına giren Ahmet Engin Durak ALTAY okulumuzun gururu olmuştur.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojleri öğretmeni Güldane KOCABACAK öncülüğünde ulusal düzeyde "Gelecekten Mektup" eTwinning projesi yapılmaktadır.